![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
# ویزای اوپن ورک
#کانادا
#لند
#جاب آفر
# ویزای اوپن ورک
#کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
من یکشنبه هفته آینده پرواز دارم و برای تغییر dli ام باید درخواست caq بدم و طبق چیزی که شنیدم اگه تو کانادا باشم باید تمکن ارائه بدم به نظرتون اگه من تو این چند روز قبل لند درخواستم caq بدم (که قطعا تا یکشنبه صادر نمیشه )احتمال داره آفیسر لب مرز بفهمه و گیر بده برا ورود ؟؟؟ موردی شنیدید شما؟ ممنونم میشم کسی نظری داره بگه بهم حتما
2021-08-31 11:02:00 #Quebec City [کانادا] مهاجرت
کسی میدونه تو مقطع مستر اگه شهریه دانشگاه ویو بشه، تو استانی مثل نیوفاندلند ، میشه همزمان با درس خوندن، کار کنی و هزینه های خودتم دربیاری؟
2021-09-15 07:02:00 #Canada [هزینه های] مهاجرت
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada [یک ماه پیش] مهاجرت
اگر من نامه اشتغال به کار فعلی، فیش حقوقی و جاب آفر رو ضمیمه درخواست ویزام کنم، احتمالش هست که افیسر از من سابقه بیمه بخواد؟ میخوام بدونم این جز اسک های افیسر میتونه باشه؟
2021-09-01 08:46:00 #Canada [اشتغال به کار] مهاجرت
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal
برای ویزای اوپن وورک پرمیت(همراه دانشجو) باید ریز نمره اخرین مدرک تحصیلی رو گذاشت توی کلاینت اینفو یا فقط دانشنامه کافیه؟
2021-09-13 01:54:00 #Montreal
این برنامه ها برای کسایی هست که هارج از کانادا هستن؟ماتازه تحصیلی دکتراو اوپن ورک اومدیم مونترال با همسرم.باید به فکر این برنامه ها هم باشیم؟
2021-09-08 12:13:00 #Montreal
post graduate یکساله دانشگاه یورک بهتره و بیشتر نمره میگیری یا کالج ۲ ساله؟؟
2021-08-28 21:00:00 #Montreal